Dec Titan

Pret: 20,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1ml

Concentratie: 250mg/ml

Substanta: Nandrolone Decanoate

Pretul este per fiola

Stoc epuizat

Dec Titan este versiunea Decadurabolinului realizata de Titan Healthcare. Deca Durabolin este unul din cei mai populari steroizi din lume si este folosit cu succes de culturisti si diversi sportivi de decenii bune. Decadurabolinul are la baza substanta activa Nandrolon Decanoat.

Dec Titan este una din cele mai bune versiuni injectabile ale Decadurabolinului si poate fi administrat cu succes si in cicluri lungi.

Dozaj: Ca medie, ar trebui sa administrati in jur de 300-600 mg pe saptamana. Dar multi specialisti spun ca poti obtine rezultate extraordinare personalizandu-ti dozajul in functie de cat cantareste fiecare, iar cel mai bine este sa iti administrezi saptamanal o doza de 6 mg pe kilogram. Cu alte cuvinte, daca ai 100 de kilograme, dozajul ar trebui sa fie de 600mg pe saptamana. Insa acest principiu functioneaza doar daca te antrenezi precum un profesionist si daca ai o dieta alimentara pe masura.

Dec Titan nu este un steroid care sa te ajute sa castigi masa musculara imediat, insa este un produs care te ajuta pe termen lung, beneficiind de masa de calitate.

Prezentare produs: fiola de 1ml cu o concentratie de 250mg/ml.

Puteti comanda oricate fiole doriti. Pretul este per fiola. O fiola costa 20 Ron, prin urmare, 10 fiole vor costa 200 RON.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dec Titan”