Ena Titan

Pret: 15,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1ml

Concentratie: 250mg/ml

Substanta: Testosterone Enanthate

Pretul este per fiola

Stoc epuizat

Ena este un steroid injectabil pe baza uleioasa ce consta in Testosteron Enantat, de unde i se trage si numele. Ena este produs de Titan Healthcare si este popular cunoscut ca Ena Titan. Este comercializat in fiole de 1 ml cu o concentratie de 250 mg de testosteron enantat.

Testosteronul enantat este un steroid foarte bun si eficient, insa pentru a profita la maxim de beneficiile sale trebuie sa aveti o dieta echilibrata cu mese bogate si exercitii serioase.

Masa musculara nu creste doar injectandu-va steroizi, ci muschii trebuie lucrati si stimulati.

Testosteronul Enantat a fost si inca este folosit si in medicina de catre persoanele ce prezinta o rata de pubertate si de dezvoltare intarziata. Acest produs ajuta la dezvoltarea muschilor si a oaselor, precum de altfel o face si hormonul masculin natural.

Este recomandata terapia post ciclu dupa terminarea ciclului cu Ena Titan, deoarece folosind acest produs se inhiba propria productie de testosteron.

Doza recomandata pe perioada unui ciclu: 250 – 1000 mg, in functie de antrenament si dieta. Recomandat este sa pastram limita de jos, si doar daca stim intr-adevar ce facem sa atingem limita superioara a dozajului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ena Titan”