Nandrolona F

(O recenzie client)

Pret: 16,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1ml

Concentratie: 100mg/ml

Substanta: Nandrolone Phenylpropionate

Pretul este per fiola de 1ml.

Nandrolona F este un steroid injectabil bazat pe Nandrolon Fenilpropionat. Este varianta nandrolonului fenilpropionat fabricat de Balkan Pharmaceuticals. Cum prea bine stim, aceasta substanta este in momentul de fata una din cele mai sigure substante dopante, fiind un steroid de clasa medie ce poate fi combinat in cicluri variate.

Nandrolona F este folosit cu succes in medicina, avand un efect benefic asupra celora care duc lipsa de Calciu. Desi este utilizat cu succes in medicina in dozaje calculate, Nandrolona F este cunoscut mai mult printre culturisti.

Nandrolon Fenilpropionat este o substanta cunoscuta pentru faptul ca ofera culturistilor castiguri semnificative de masa musculara, dar si pentru faptul ca le ofera acestora o anume agresivitate ce le permite sa se antreneze mai mult.

Steroizi-Originali.com recomanda sa va administrati in jur de 100-200mg la 2-3 zile. Insa dozajul trebuie sa corespunda si unei diete bine puse la punct, bazata pe aliente bogate in proteine si exercitii pe masura.

1 recenzie pentru Nandrolona F

  1. sergiu (proprietar verificat)

    ciclu actual 500npp/sapt cu 50 anadrol/zi /10sapt. Super multumit de produsele de la balkan, ma bucur ca nu sunt fake, iar codurile verificate. Npp > Deca

Adaugă o recenzie