Primo Titan

Pret: 28,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1ml

Concentratie: 100mg/ml

Substanta: Methenolone Enanthate

Pretul este pentru o fiola de 1ml.

Stoc epuizat

Primo este steroidul celor de la Titan Healthcare bazat pe Metanolon Enantat- Methenolone Enanthate, cunoscut sub numele de Primobolan. Este un steroid injectabil fara efecte androgenice sau estrogenice. Avand aceste caracteristici, Primobolan este steroidul ideal pentru cei care vor masa musculare densa, fara grasimi, retentie de apa si fara efecte secundare.

O varianta buna de Primobolan este cea de la Hilma: Methenolone Enanthate

Primobolan este comercializat sub mai multe nume, in functie de compania producatoare. Asadar, se gaseste pe piata si sub numele de: Pharma Prim, Primo Titan sau Primobolin.

Primobolan se gaseste atat in varianta injectabila, cat si in varianta ce poate fi administrata pe cale orala sub forma de pastile. Este unul din cei mai siguri steroizi din lume, tocmai de aceea este si unul din cei mai folositi. Pe langa efectele sale categorice asupra culturistilor, Primobolan este folosit si in medicina in tratarea osteoporozei, malnutritiei si a altor catorva boli ce tin de dezvoltare.

Primo Titan vine in fiole de 1ml cu o concentratie de 100mg de metanolon acetat per mililitru. Fiolele sunt comercializate separat, la pretul afisat mai sus.

Doza medie de administrare a variantei injectabile este de 200-400mg pe saptamana.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Primo Titan”