Testosteron Cipionat

(O recenzie client)

Pret: 16,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1ml

Concentratie: 200mg/ml

Substanta: Testosteron Cipionat

Pretul este pentru o fiola de 1ml.

Testosterona C este un steroid produs de Balkan Pharmaceuticals si se bazeaza pe Testosteron Cipionat, de unde si numele. Acest ester al testosteronului are o eliberare treptata in organism, ceea ce il face ideal pentru combinarea cu alte produse de castigare in masa. Testosterona C este un steroid destul de puternic, iar daca dozajul nu este respectat se ajunge cu usurinta la efecte secundare.

Testosteron Cipionat de vanzare – Testosterona C Balkan

Pentru a castiga masa musculara consistenta intr-un timp oarecum scurt, Testosterona C poate fi administrat cu Daanabol sau Decadurabolin.

Testosterona C mai este cunoscut in randul culturistilor ca un steroid ideal pentru incepatori. Adica atunci cand ai de gand sa te apuci sa iei steroizi pentru cresterea masei musculare, Testosterona C este steroidul indicat pentru a fi primul pe care il vei folosi.

Testosterona C este si destul de ieftin. Noi il comercializam in fiole separate de 1 ml cu o concentratie de 200mg pe mililitru.

1 recenzie pentru Testosteron Cipionat

  1. alytanascu

    In combinatie cu cilcu danabol , cum se utilieaza ??? O anume concentratie pe zi sau pe saptamana , si durata de 6 saptamani ??? Ms anticipat 🙂

    • admin

      1 ml Luni si 1 ml Joi.

Adaugă o recenzie