Cum aflam daca steroizii sunt falsi sau originali?

Orice persoana care foloseste steroizi vrea sa foloseasca steroizi originali. Din pacate pe piata din Romania se gasesc si multi steroizi contrafacuti care sunt vanduti ca si steroizi originali. Majoritatea producatorilor ofera optiunea de verificare a produselor pe site-ul lor, insa nu toti consumatorii intra si verifica autenticitatea produselor cumparate.

In cele ce urmeaza o sa vorbesc in special de steroizii de la firma Balkan Pharmaceuticals, fiindca este una din cele mai vandute firme, dar totodata este si una din cele mai contrafacute. Atata timp cat steroizii sunt originali Balkan Pharmaceuticals, calitatea lor este foarte buna, dar atunci cand sunt contrafacuti, acestia nu contin nimic sau contin cel mult testosteron propionat.

De la Balkan Pharmaceuticals gasim falsificate in special produsele injectabile si mai rar pastilele.

Cum ne dam seama daca steroizii de la Balkan sunt originali?

Cea mai simpla metoda este sa verificam codurile pe site-ul celor de la Balkan Pharmaceuticals: http://b-p.md/ . Selectam categoria, selectam formatul, la “Upic code” introducem codul de la baza fiolei(de jos, jos) sau codul lung de pe blister in cazul pastilelor, iar la “Security Code” introducem cifrele/literele din “Security Image” si apoi apasam Check.

Daca produsul este original, atunci ar trebui sa va apara informatii despre produs. Daca este fals, atunci ar trebui sa va apara mesajul “Fake Product”.

Atentie! Uneori site-ul celor de la Balkan Pharmaceuticals nu functioneaza si trebuie introdus codul din nou peste cateva ore. Daca codul nu merge, nu inseamna 100% ca produsele sunt false decat daca mai indeplineste si una din conditiile de mai jos.

Cum ne dam seama daca steroizii de la Balkan Pharmaceuticals sunt falsi?

  • Codurile de pe fiole sunt sterse. Pentru ca persoana care cumpara sa nu isi dea seama prea usor ca produsele sunt false, de cele mai multe ori codurile de verificare nu sunt vizibile. Totusi sunt si exceptii, caci uneori se mai sparge cate o fiola in colet si atunci involuntar se mai sterge cate un cod.
  • Pe mai multe fiole se regasesc aceleasi coduri. Tineti minte, codurile de verificare trebuie sa fie unice pe fiecare fiola. Nu seria trebuie sa fie unica, ci codul de verificare de jos, de la baza fiolei.
  • Fiolele sunt diferite fata de cele originale. Acesta este un aspect mai greu de observat, mai ales daca nu aveti in mana fiola originala ca sa o comparati cu cea falsa.

Un necunoscator poate fi usor pacalit ca foloseste produse originale netinand cont de aceste lucruri. Noi, pe steroizi-originali.com vindem doar steroizi orginali si de aceea incurajam lumea sa verifice codurile pe site-ul producatorului.

Care este codul de verificare la produsele Balkan Pharmaceuticals?

Tin sa lamuresc acest lucru fiindca de multe ori ni s-a intamplat sa vina clienti nemultumiti ca nu le merg codurile de verificare, dar acestia introduceau codul de bare.

  • La steroizii orali codul de verificare este codul lung de pe blister(de pe folia cu pastile). Trebuie sa introduceti codul exact ca acolo. De pe blister se ia codul lung de jos format din multe litere/cifre. Nu se introduce codul care incepe cu “S:”
  • La steroizii injectabili de la Balkan, codul de verificare este codul de la baza fiole, cel mai de jos. Nu se introduce cel care incepe cu”S:” si nici data expirarii, ci se introduce codul format din mai multe litere/cifre din partea de jos a fiolei.

Am decis sa scriu acest articol fiindca in ultima vreme au ajuns la noi destul de multi clienti care s-au plans ca din alte parti au cumparat produse contrafacute, dar si multe persoane care si-au pierdut increderea in firma Balkan Pharmaceuticals. Aceasta este una din cele mai bune firme de steroizi din lume, iar din cauza faptului ca se gasesc pe piata si produse contrafacute, nu inseamna ca trebuie sa renuntam la aceasta firma, ci doar sa gasim o sursa de incredere. Iar la noi gasiti cu siguranta steroizi 100% originali.

7 thoughts on “Cum aflam daca steroizii sunt falsi sau originali?”

  1. Da asa e am cumparat de pe alt site am bagat codul si produsul era fake desi era test enanthat.codul era sters scris parca cu pensula.totusi ma intreb cine fac steroizii falsi daca nu firma respectiva ?urmatoarea comanda o voi face de pe aite ul dvs.

    1. Salut Ionut. Am patit si eu la fel.. am comandat din alta parte, iar codul era fie sters, fie se repeta pe fiole (desi trebuie sa fie unic). Acolo unde reuseam sa citesc ce scrie, cand bagam pe site la balkan apareau ca fake. Cei care produc fake-urile sunt din Rusia. Interesul lor este ca se folosesc de un brand popular (Balkan) si altfel pot vinde mai mult. E posibil ca fiolele lor sa nu contina nimic sau in cel mai fericit caz un Test E/Test P indiferent ce scrie pe ele. Balkan e firma de top dar trebuie sa ne asiguram ca avem ce trebuie. Cand am comandat de aici de la steroizi originali am primit exact ce trebuie, cu cod unic pe fiecare fiola, la verificare pe site dadeau valide.

  2. Cum îți dai seama la Steroizii italo dacă sunt fake ? Eu am luat de pe un site din România , Oxa Anavar ( Titan ) și Proviron , ce mi sa părut mie dubios este ca pastilele de Anavar sunt micuțe albe însă cele mai întâlnite imagini pe internet, pastilele sunt ori mov ori albastre

Lasă un răspuns