Nou pe stoc: Vitality Labs

Multi dintre voi ati observat ca desi de-a lungul timpului am avut mai multe firme de steroizi pe site, in cele din urma am hotarat sa ne axam doar pe Balkan Pharmaceuticals si Hilma Biocare. Fiindca sunt firme bune, testate, care dau rezultate. Iar acum aducem o noua firma, intitulata Vitality Labs. De asemenea am testat produsele, am dat si clientilor fideli produse de la Vitality pentru test si asa cum ne asteptam produsele sunt de calitate si rezultatele se vad.

Click aici pentru a vedea produsele Vitality Labs!

Cum spuneam mai sus, cu timpul am incercat sa filtram firmele de steroizi si sa vindem doar calitate. Am renuntat la GEP ca erau subdozate, am renuntat la Primus pentru acelasi motiv, am renuntat la Titan, am renuntat la Pharmacom fiindca sunt foarte multe falsuri si lumea nu mai cumapara si tot asa.

Ideea este sa oferim clientilor produse bune si servicii de calitate pentru a avea o buna colaborare pe termen lung.

Vitality Labs este un laborator independent, situat in Polonia. Vine cu un numar total de 15 produse, comercializand in mare parte cei mai populari steroizi orali si injectabili. Injectabilele vin la sticluta de 10ml, iar pastilele la cutie de 100 pastile.

Este o firma noua, dar testata si merita incercata. Pana Duminica, 30 iunie, preturile vor fi cu 25% mai mici, apoi se revine la preturile normale.

Click aici pentru a vedea produsele!

Lasă un răspuns