Parerile clientilor

Descrie experienta ta cu noi!

In aceasta pagina oricine poate sa-si exprime parerea sau sa povesteasca experienta sa cu noi.

Dorim ca aici sa scrie cat mai multe persoane despre cum a decurs plasarea comenzii, in cat timp a ajuns comanda, daca steroizii au fost buni sau nu etc.

Este o pagina dedicata celor care deja au cumparat si au testat produsele noastre. Orice descriere a experientei cu noi este acceptata, nu trebuie sa fie doar experiente pozitive, ci experienta reala. Nu trebuie sa ne laudati, ci doar sa povestiti, fie ea o intamplare buna sau rea 🙂 . Asteptam un feedback real.

8 thoughts on “Parerile clientilor”

 1. Imi rup 2 minute pentru a relata experienta mea cu acest site. Sunt deja la a 4-a comanda daca nu ma insel. De fiecare data totul a decurs rapid. Prima data cand am comandat am plasat comanda pe site, am primit mail ca va fi expediata si a ajuns comanda in 2 zile de la plasarea ei.

  Urmatoarele comenzi le-am plasat direct pe Chat. Am vorbit cu un tip Andrei care mi-a raspuns prompt la fiecare intrebare. Nota 10 din acest punct de vedere.

  Produsele comandate au fost intotdeauna de la Balkan si am verificat pe site-ul lor codurile de verificare si aratau ca sunt Originale.

  In concluzie, foarte multumit si de produse si de serviciile primite.

 2. Am deja cateva comenzi plasate la acest site. Inca de la prima comanda m-au surpins in mod placut atat seviciul excelent al staff-ului cat si rapiditatea cu care au trimis coletul.
  De asemenea, este de apreciat faptul ca virgula coletul este de fiecare data discret.
  Foarte util serviciul de Chat , raspunsuri rapide si avizate in domeniu , ireprosabil.
  Multumesc !

  1. Eu am tot incercat sa va scriu, dar aveti email pe icloud si se pare ca nu primiti emailul. V-am trimis de 2 ori mail in care v-am zis ca nu putem trimite la Sinesti fiindca sunt km suplimentari.

 3. Eu sunt foarte multumit. Sper ca site-ul sa nu dispara vreodata 🙂

  Mi-as dori un mic forum aici unde sa putem discuta si cu ceilalti utilizatori.

 4. Foarte multumiti , am vorbit cu Andrei care este o persoana foarte disponibilia , produse de calitate cu siguranta o sa facem alte ordini .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *