Livrare & Plata

Livrarea se face prin firmele de curierat rapid in 1-3 zile lucratoare, in functie de ora plasarii comenzii si de orasul in care trebuie expediata.

Plata produselor se face in momentul in care primiti coletul, direct la curier, in sistem ramburs.

Comanda minima: 200 RON

Produsele de pe site-ul nostru sunt destinate exclusiv celor care doresc o imbunatatire a performantelor fizice si celor care doresc cresterea masei musculare! Sunt produse destinate exclusiv culturistilor!

Transportul costa 22 ron atata timp cat sunteti in aria de acoperire a firmelor de curierat cu care colaboram. Km extra se taxeaza suplimentar.

Garantam protejarea datelor personale, discretie si confidentialitate. Curierii nu stiu ce se afla in colete si nimeni nu va sti ce primiti atunci cand faceti plata.

Comenzile trmise dupa ora 16:00 vor fi expediate a doua zi. Comenzile trimise in weekend, vor fi expediate Luni, fiindca firmele de curierat nu lucreaza in weekend.

Nu asteptati telefon pentru confirmarea comenzii! Confirmarea se face doar pe email. Veti primi un email cand plasati cu succes comanda si un alt email in care va spunem ca am expediat comanda. Prin urmare, va rugam sa verificati mailul dupa ce plasati comanda pe site.

Livrarea in strainatate

Livram in toate tarile membre ale Uniunii Europene. Transportul costa 30 Euro iar plata se face in avans. Pentru comenzile in strainatate va rugam sa ne scrieti pe Chat sau in pagina de Contact.

Cum se face o comanda?

Adaugati in cos produsele dorite, dupa care dati click pe „Plaseaza comanda”. La acest pas completati datele de livrare si apasati butonul „Ok” sau „Plasare comanda”. Asta e tot.

Daca vi se pare dificil sa efectuati comanda pe site, atunci o puteti face folosind Chatul din dreapta jos.