Rich Piana a murit

Vineri, 25 august este o zi trista pentru lumea fitnessului si a bodybuildingului, Rich Piana a murit la varsta de 46 de ani.

Totul a pornit de pe 10 August cand acesta a lesinat dupa o presupusa supradoza de steroizi si a fost dus de urgenta la spital unde a fost indus in coma clinica.

De ce a murit Rich Piana?

Motivul exact al decesului inca nu se stie, insa si steroizii au avut o influenta in acest caz, cu toate ca Rich Piana pare a fi avut mai multe dependente, nu doar dependenta de steroizi.

Rich Piana a fost unul din putinii culturisti din lume care vorbea deschis despre consumul de steroizi si nu incerca sa convinga lumea sa foloseasca steroizi, ci incerca sa ii invete sa foloseasca corect aceste substante.

Rich Piana a folosit steroizi mai bine de 27 de ani, lucru recunoscut si de el. Doar ca dupa fizicul sau ne dam seama ca dozele folosite nu erau nicidecum mici. In multe interviuri si videoclipuri de pe Youtube ne spunea ca steroizii ne afecteaza sanatatea si nu se merita sa folosim steroizi anabolizanti decat daca luam parte la competitii din domeniu.

Acum poate este putin ciudat ca pe un site unde comercializam steroizi punem astfel de stiri negative. Insa scopul nu trebuie sa scuze mijloacele! Noi nu incurajam lumea sa foloseasca steroizi, insa daca tot ati ajuns in acest punct incercam sa educam publicul si sa vindem steroizi originali si de calitate. Iar in cele din urma fiecare are de castigat.

Ideea pe care trebuie sa o tragem dupa aceasta intamplare nefericita este ca excesul dauneaza. Nu intotdeauna „mai mult” inseamna „mai bine”.

Odihneasca-se in pace!

Surse:

https://www.thesun.co.uk/news/4321032/rich-piana-dead-at-46-elite-bodybuilder-dies-after-two-weeks-in-a-coma-following-overdose-according-to-estranged-wife/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4823158/Body-builder-Rich-Piana-dies-aged-46.html

Lasă un răspuns