Datorita unor dificultati intampinate in sistemul de aprovizionare, ne vedem nevoiti sa oprim posibilitatea lansarii de noi comenzi pana la remedierea situatiei.
Va multumim petru intelegere,
Echipa Steroizi Originali

Anastrozole

(3 recenzii de la clienți)

150,00 lei

Cantitate: 50 pastile

Concentratie: 1mg/pastila

Substanta: Anastrozole

Pretul este pentru o cutie cu 50 pastile

Descriere

Anastrozolul de la Hilma Biocare este binecunoscutul Arimidex, Adex. Acesta este unul din cei mai buni antiestrogeni ce se folosesc pe perioada unui ciclu de steroizi.

Intrebuintare Anastrozol:

Se foloseste pentru prevenirea ginecomastiei si impotriva aromatizarii steroizilor.

Doza medie: 0,5-1 pastila din doua in doua zile.

3 recenzii pentru Anastrozole

  1. Mike O’Tren

    Din pacate nu pot lauda acest produs. Am luat chiar si un 1 mg pe zi si tot eram plin de apa. 20 mg de tamoxifen a fost mult mai bun. Am sa-l incerc si alte firme, dar daca nici alea nu functioneaza, inseamna ca-mi trebuie femara, care e foarte tare.

  2. sergiu

    testat si e bun. il iau in doza de 0,5mg pe zi la 750mg test pe sapt.

  3. Iahim

    Salut! Am luat 0.5 mg/zi pe perioada ciclului (fara sa stiu daca e o doza suficienta) insa dupa vreo 2 luni jumate intr-o zi am simtit sfarcul drept putin sensibil iar la palpare se putea simti un nodul micut cam cat o boaba de mazare fix sub tegument ceea ce inseamna ca cele 0.5 mg/zi nu au fost de ajuns. Fix din ziua aceea mi-am marit doza la 1mg/zi si am luat Tamoxifen 40 mg/zi pentru 2-3 zile. Semnele de ginecomastie au disparut dupa 2 zile insa pana la finalul ciclului am pastrat doza de 1mg/zi Anastrozole. Am zis sa va impartasesc si voua patania. Eu cred ca este bun medicamentul avand in vedere ca aproape de finalul ciclului a inceput treaba cu ginecomastia (poate ar fi trebuit sa iau 1 mg/zi de la inceput) si pana la final nu a mai aparut dupa ce am ramas pe 1mg/zi.

Adaugă o recenzie