Ciclu steroizi pentru incepatori

Evaluat la 4.29 din 5 pe baza a 7 evaluări ale clienților
(7 recenzii clienți)

Pret: 575,00 lei

Continut: Testosterona E + Nandrolona D + Danabol + Tamox + Liv 52

Substanta: Mix de steroizi

In pret sunt incluse toate produsele necesare pe perioada ciclului.

Categorie:

Pentru ca steroizii sa isi faca efectul dorit, acestia trebuie luati dupa un anumit program pe decursul unui ciclu. O administrare haotica de o doza la un interval prea mare de timp sau administrarea pe o perioada foarte scurta nu ne va aduce beneficiile dorite.

Ciclul prezentat in aceasta pagina este un ciclu de baza pentru orice incepator care doreste sa beneficieze de o crestere rapida a masei musculare. Cu acest ciclu se castiga in jur de 10-15 kg in 2 luni.

Dozele din acest ciclu sunt doze medii care nu prea pot veni cu efecte secundare. Acest ciclu ne va ajuta sa crestem in masa musculara si forta foarte repede, inca din primele 2 saptamani se vor vedea imbunatatiri

Administrare ciclu masa msuculara pentru incepatori:

Saptamana Testosteron Enantat Nandrolona D Danabol 10mg Tamoxifen Liv 52
1 1ml/sapt (Luni) 1ml/sapt (Joi) 2 pastile/zi 2 pastile/zi
2 1ml/sapt (Luni) 1ml/sapt (Joi) 3 pastile/zi 10mg/zi 2 pastile/zi
3 1ml/sapt (Luni) 1ml/sapt (Joi) 3 pastile/zi 10mg/zi 2 pastile/zi
4 1ml/sapt (Luni) 1ml/sapt (Joi) 4 pastile/zi 10mg/zi 2 pastile/zi
5 1ml/sapt (Luni) 1ml/sapt (Joi) 3 pastile/zi 10mg/zi 2 pastile/zi
6 1ml/sapt (Luni) 1ml/sapt (Joi) 3 pastile/zi 10mg/zi 2 pastile/zi
7 1ml/sapt (Luni) 1ml/sapt (Joi)
8 1ml/sapt (Luni) 1ml/sapt (Joi)
9 1ml/sapt (Luni) 1ml/sapt (Joi)
10 1ml/sapt (Luni) 1ml/sapt (Joi)

Pentru a fi putin mai explicit, se ia 1 ml (1 fiola) de Testosteron Enantat Lunea, 1 ml (1 fiola) de Nandrolone Decanoate Joia, timp de 10 saptamani. Se iau cate 2-3-4 pastile de Danabol zi de zi , timp de 6 saptamani, asa cum este explicat in tabel. Se ia cate jumatate de pastila de tamoxifen zi de zi timp de 5 saptamani si cate 2 pastile de  Liv 52 timp de 6- 7 saptamani. Liv 52 se ia in general cat timp se administreaza steroizi orali.

Astfel, pentru acest ciclu avem nevoie de:

 • 10 ml Testosteron Enantat
 • 10 ml Nandrolon Decanoat (Decadurabolin)
 • 120 pastile Danabol
 • 1 cutie Liv 52
 • 1 blister Tamoximed

Pretul acestui ciclu este calculat folosind produsele de la Balkan Pharmaceuticals. Insa daca se doreste achizitionarea produselor de la alte firme de steroizi, atunci specificati acest lucru in casuta  Observatii cand plasati comanda.

7 recenzii pentru Ciclu steroizi pentru incepatori

 1. Evaluat la 4 stele din 5

  Mircea Asaftei

  10kg in 2 luni. Cred ca se putea mai bine. Dar si asa sunt multumit. Arat toral diferit fata de cum eram inainte sa incep, doar ca am avut prieteni care au luat 15kg

 2. Evaluat la 3 stele din 5

  Vasile dan

  Salut…imi puteți spune care ciclu este cel mai sigur pentru un începător si care da rezultatele cele mai bune?…acesta sau celălalt cu turanabol si sustanon?

  • admin

   Buna ziua! La ambele cicluri sunt doze moderate, nu ar trebui sa fie efecte secundare. Ciclul cu Sustanon si Turanabol ar fi totusi mai sigur fiindca se bazeaza pe doar doua substante si nu va fi prea solicitat ficatul. Totodata, masa musculara castigata in ciclul cu Turanabol si Sustanon va fi de o calitate mai buna. Nici acest ciclu cu Testo E+Deca+DAnabol nu vine neaparat cu efecte adverse fiindca dozele sunt moderate. Cu acest ciclu Testo E+Deca+DAnabol se va creste mai mult, insa daca nu se incepe Terapia Post ciclu la timp se vor mai si pierde din rezultate.

 3. Evaluat la 4 stele din 5

  Laszlo

  Salut. Ce fel de terapie post ciclu este recomandat? Ajunge numai clomidul? Interbarea mea ar fi daca iau deja tamoxifenul in cursul ciclului timp de 10 saptamani, trebuie sa iau si in post ciclu impreuna cu clomidul, asa cum e exemplul in terapie post ciclu?

  • admin

   Salut. Tamoxifenul in timpul ciclului il iei pt a evita aromatizarea steroizilor. In post ciclue ste necesar sa iei iar si tamoxifen.

 4. Evaluat la 5 stele din 5

  Mihăilă

  Salut , daca din nefericire întrerupi ciclul ce se intampla ?

 5. Evaluat la 5 stele din 5

  Alex

  Salut. Nu trebuie inclus si Proviron pe timpul ciclului pentru a evita ginecomastia?

  • admin

   Salut! Tamoximed are rolul acesta. Poti lua proviron in loc de tamox, doar ca e mai scump.

 6. Evaluat la 4 stele din 5

  Silviu

  Buna ziua, un ciclu pentru începători asemănător cu cel de sus pentru începători dar cu pastile puteți să-mi spuneți. Multumesc

 7. Evaluat la 5 stele din 5

  dracula.terro

  Bun ciclul insa consider ca 10mg/tamoxifen pe zi nu este indeajuns pentru niste steroizi atat de aromatizabili precum danabol si test e.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *