Datorita unor dificultati intampinate in sistemul de aprovizionare, ne vedem nevoiti sa oprim posibilitatea lansarii de noi comenzi pana la remedierea situatiei.
Va multumim petru intelegere,
Echipa Steroizi Originali

Drostanolon Enantat

(5 recenzii de la clienți)

250,00 lei

Cantitate: 1 sticluta de 10ml

Concentratie: 200mg/ml

Substanta: Drostanolone Enanthate

Pretul este per sticluta de 10ml

Descriere

Drostanolonul Enantat este de fapt Masteronul cu ester lung. Varianta de baza de  Masteron este Drostanolonul Propionat care necesita injectii dese. Dar pentru a ne putea bucura de Masteron fara a fi nevoiti sa facem injectii dese, cei de la Hilma Biocare au lansat si acest produs cu esterul Enanthate.

Masteron Enanthate se foloseste in ciclurile de definire si in cele in care se doreste a se castiga masa de calitate. Se poate combina cu o varietate de steroizi.

Doza medie recomandata este 200-400 mg pe saptamana.

 

5 recenzii pentru Drostanolon Enantat

 1. Codrin Antohe

  Foarte bun pt masa de calitate si definire. L am combinat cu testo si tren si m-am fibrat bine de tot

 2. sergiu moldovan

  f bun pt definire cu test si tren la doza de 400mg pe sapt. Excelent pt libido

 3. Marius

  În sticluță nici măcad nu sunt 10 ml…

  • admin

   Ai tras tot continutul intr-o seringa gradata la 10ml si nu a iesit cat scrie pe sticluta? ARgumenteaza, te rog, de ce zici ca nu sunt 10ml.

 4. nysrogh

  Sunt 10ml in unele, 9.9 in altele, 10.1-2 in altele. Am verificat eu in laborator. Nu mai vorbiti aiurea, va rog. Hilma e ce trebuie.

 5. PushPull (proprietar verificat)

  Produsul este 10/10. Scoate toata apa si elimina nevoia de a folosi Arimidex. Combin 400mg mast cu 500mg test si nu am probleme cu libido, dimpotriva 😉 .
  Am avut in schimb o problema, am injectat in partea de jos a coapsei cu un ac mai scurt decat de obicei. Ulterior CRED ca lichidul a ramas intre piele si muschi si a coborat in articulatia genunchiului cauzand o imflamatie in zona genunchiului. Exista motive de ingrijorare? Am mai avut injectii nereusite care au cauzat imflamatii, dar niciodata asa aproape de articulatii. Mersi in avans.

Adaugă o recenzie