Toate comenzile plasate incepand cu 29.02.2024 vor fi livrate incepand cu data de 11.03.2024.
Va multumim petru intelegere,
Echipa Steroizi Originali

Pharma Nan D600

Pret: 420,00 lei

Cantitate: 1 sticluta de 10ml

Concentratie: 600mg/ml

Substanta: Nandrolone Decanoate

Pretul este per sticluta de 10ml

Pharma Nan D600 are la baza substanta activa Nandrolon Decanoat. Nandrolonul Decanoat este unul din cei mai utilizati steroizi fiindca poate fi folosit in cicluri de lunga durata si nu prezinta efecte secundare atata timp cat nu se exagereaza cu dozajul.

Pharma Nan D600 poate fi combinat cu Dianabol sau diversi esteri de Testosteron si se poate ajunge la castiguri masive de masa musculara intr-un timp foarte scurt.

Pharma Nan D600 poate fi folosit si in cicluri de definire musculara si axarea pe muschi de calitate! In astfel de cicluri se combina cu Winstrol, Halotestin sau Trenbolon.

Efectele substantei Nandrolone Decanoat sunt cunscute la nivel mondial, fiind o substanta ce ne scapa de durerea musculara a antrenamentelor intense si are totodata capacitatea de a ajuta la regenerarea tesutului.

Pharma Nan D600 vine intr-o sticluta de 10 ml cu o concentratie de 600mg/ml. Este una din cele mai concentrate versiuni de Nandrolone existente pe piata si tocmai de aceea trebuie sa avem grija la dozaj.

Doza recomandata: 200-600 mg pe saptamana.

Atunci cand stabiliti doza ce urmeaza a fi administrata, trebuie sa tineti cont si de intensitatea excercitiilor, de puterea steroidului, dar si de alimentatia voastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pharma Nan D600”