Datorita unor dificultati intampinate in sistemul de aprovizionare, ne vedem nevoiti sa oprim posibilitatea lansarii de noi comenzi pana la remedierea situatiei.
Va multumim petru intelegere,
Echipa Steroizi Originali

Pharma Stan 50 – apa

240,00 lei

Cantitate: 1 sticluta de 10ml

Concentratie: 50mg/ml

Substanta: Stanozolol

Pretul este per sticluta de 10ml

Descriere

Pharma Stan 50 este un steroid sub forma de apa ce poarta si numele de Winstrol sau Stanozolol. Este veriunea celor de la Pharmacom Labs de Winstrol injectabil cu o concentratie de 50 mg/ml.

Winstrol (Stanzolol) este unul din cei mai siguri steroizi de pe piata, avand o toxicitate mult mai mica pentru ficat fata de majoritatea celorlalti steroizi. Pharma Stan 50 este un steroid benefic datorita faptului ca activitatea androgenica a stanozololului este la fel cu cea a testosteronului, insa stanozololul nu retine apa si nu se aromatizeaza.

Pharma Stan 50 (Stanozolol) este un steroid cu actiune rapida si viata scurta, tocmai de aceea se administreaza zilnic sau din doua in doua zile. Acest produse nu trebuie folosit cu produse antiestrogene deoarece nu se aromatizeaza si nu vine cu astfel de efecte secundare.

Un avantaj ce trebuie mentionat il reprezinta faptul ca PharmaStan 50 nu stopeaza propria productie de testosteron daca este folosit in doze moderate.

Doza medie: 50 mg pe zi pentru avansati si 50 mg din doua in doua zile pentru incepatori.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pharma Stan 50 – apa”