Reducere!

Pregnyl 5000

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

Pret: 75,00 lei 70,00 lei

Cantitate: 1 cutie cu 2 fiole

Concentratie: 5000 unitati

Substanta: Gonadotropina corionica umana

Pretul este pentru o cutie ce contine 1 fiola solvent si 1 fiola praf.

Categorie:

Pregnyl 5000 U.I. este un produs injectabil folosit in special de catre culturisti dupa terminarea unui ciclu. Acest produs este fabricat de Organon si vine cu prescriptie in limba romana sau uneori cu prescriptie in alta limba, depinde de cum primim pe stoc.

Pregnyl 5000 are rolul de a stimula producerea de spermatozoizi la barbati si de ovule la femei. Cu alte cuvinte, dupa un ciclu indelungat cu steroizi puternici, organismul inceteaza sa mai produca testosteron fiindca acesta este administrat pe cale artificiala prin steroizi. Iar pentru ca organismul sa inceapa iar sa produca spermatozoizi si testosteron este recomandat sa luam Pregnyl 5000 + alte produse precum Clomiphene sau Pregnyl.

Acest produs este unul de baza in Terapiile Post Ciclu.

Pregnyl 5000 mai este cunoscut si ca HCG -Gonadotropina corionica umana

Pregnylul este folosit atunci cand se atrofiaza testicolele. Dar multi culturisti prefera sa il foloseasca preventiv, chiar daca nu au nevoie. Indicat este sa se foloseasca in terapia post ciclu doar daca dozele de steroizi administrate au fost mari sau pe perioade lungi de timp.

1 recenzie pentru Pregnyl 5000

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Eduard

    Produs original. Am fost cu cutia la medic si a zis ca este original, chiar daca textul de pe ambalaj este in limba greaca.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *