Primobolan

(5 recenzii de la clienți)

Pret: 30,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1ml

Concentratie: 100mg/ml

Substanta: Methenolone Enanthate

Pretul este pentru o fiola de 1ml.

Primobol este un steroid injectabil produs de Balkan Pharmaceuticals care mai este cunoscut si sub numele de Primobolan. Acesta are la baza substanta activa metanolon enantat – Methenolone Enanthate. Primoboloanul este unul din primii steroizi aparuti pe piata si este totodata unul din cei mai siguri, iar versiunea celor de la Balkan Pharmaceuticals este cu adevarat eficienta pentru culturisti.

La noi produsele sunt originale, nu cum gasiti pe alte site-uri!

Primobol (primobolan) este cunoscut pentru faptul ca nu vine cu efecte secundare decat daca este consumat in doze foarte-foarte mari, este cunoscut pentru faptul ca ne ajuta sa construim o masa musculara fara grasimi, nu retine apa, nu duce la acnee si poate fi folosit fara retineri in cicluri lungi.

Primobolan mai este cunoscut si pentru faptul ca actioneaza ca un anti estrogen, ceea ce il face sa fie folosit in diverse cicluri cu steroizi ce au efecte estrogenice puternice.

Steroizi-Originali.com vinde acest steroid in fiole de 1 ml cu o concentratie de 100 mg pe mililitru.

5 recenzii pentru Primobolan

 1. ovi

  ideal pentru masa de calitate in cicluri de peste 10 saptamani

 2. Adrian

  Ce cantitate imi trebuie pentru un ciclu de 8 sapt.Ar fi vreo diferenta fata de ciclul cu anavar sau doar de pret?Multumesc anticipat.

 3. Florin

  sunt multe firme la ora actuala , producatoare de primobolan , dar asta de la balkan mi se pare superior ! 400 mg de primo pe saptamina este suficient , întodeauna combinat cu testosteron !

 4. Florin (proprietar verificat)

  Salut admine! Am și eu o nedumerire , in fiolele de la balkan nu este niciodată 1ml, nu contest calitatea produselor , dar ieșim in pierdere maxim , mai ales când folosim steroizi scumpi , cum ar fi primobolan . Scoți maxim 70-80 mg din fiola , ținând cont și de esteri , îți injectezi maxim 40-50 mg!

  • admin

   Salut! Eu aici nu ma pot pronunta nicicum. Este aceeasi cantitate cam la toti producatorii. Cumpara Primobolan de la Hilma daca crezi ca e mai mult acolo, ca si acela e bun.

 5. mm_angel_666 (proprietar verificat)

  Am primit comanda, am verificat toate filolele pe site si sunt 100% legit. O sa mai comand curand.

Adaugă o recenzie