Datorita unor dificultati intampinate in sistemul de aprovizionare, ne vedem nevoiti sa oprim posibilitatea lansarii de noi comenzi pana la remedierea situatiei.
Va multumim petru intelegere,
Echipa Steroizi Originali
Reduceri!

Strombafort 10 – Winstrol

(2 recenzii de la clienți)

Prețul inițial a fost: 100,00 lei.Prețul curent este: 90,00 lei.

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 10mg/pastila

Substanta: Stanozolol

Pretul este pentru o cutie cu 100 pastile

Categorie:

Descriere

Strombafort este un seroid oral produs de Balkan Pharmaceuticals si mai este cunoscut si sub numele de Winstrol pastile sau Stanozolol. Acest produs are o concentratie de 10mg/pastila, insa exista si Strombafort 50, care vine cu o concentratie de 50mg.

La noi produsele sunt originale, nu cum gasiti pe alte site-uri!

Strombafort / Winstrol este unul din cei mai folositi steroizi anabolizanti din lume fiindca este un steroid destul de usor dar cu efecte foarte bune.

Cand se foloseste Strombafort?

Un ciclu cu Strombafort se foloseste atunci cand dorim sa pierdem din grasimi si cand se doreste o crestere a masei musculare de calitate. Totusi, pentru a avea fecte cu adevarat bune, Strombafortul ar trebui combinat cu Testosteron, Trenbolon, Primobolan sau Masteron.

2 recenzii pentru Strombafort 10 – Winstrol

  1. Bogdan Calin

    Bun. A fost primul meu steroid folosit pt definire. L-am folosit cu testo propionat si a mers super

  2. Lazar Mihai (proprietar verificat)

    Am primit o varianta mai noua , cred ; pastile rotunde albastre ( colorat doar la exterior cum precizeaza cei de la balkan ca trebuie sa fie). Nu cred ca au mai avut varianta de 3 blistere a cate 20 si mi-au trimis 3 blistere a cate 25 ( din cutie care avea 4×25). Am fost prima persoana care a verificat codul ( original) nu am motive sa cred ca produsul nu ar fi original.Cutia arata ok,scrisul este in relief, partea lucioasa argintie nu se dezlipeste si pe spatele foliilor aluminiul se coloreaza la lumina cu efectele specifice.Multumesc pentru cele 15 pastile cadou.

Adaugă o recenzie