Trenbolon Enantat

(9 recenzii de la clienți)

Pret: 250,00 lei

Cantitate: 1 sticluta de 10ml

Concentratie: 200mg/ml

Substanta: Trenbolone Enanthate

Pretul este per sticluta de 10ml

Trenbolon Enantat de la Hilma Biocare, ideal atat in ciclurile de masa, cat si in cele de definire. Trenbolonul este unul din cei mai folositi steroizi de catre culturistii profesionisti. Asta deoarece are efecte foarte bune asupra masei musculare si a fortei.

Trenbolonul este unul din acei steroizi care te ajuta sa iti reliefezi muschii in asa fel incat sa se vada venele foarte bine.

Acest produs de la Hilma Biocare vine in sticluta de 10ml si are o concentratie de 200mg/1ml.

Trenbolonul trebuie combinat neaparat cu Testosteron pe perioada unui ciclu. Fiindca Trenbolonul luat simplu scade libidoul si nu lucreaza la capacitate maxima pentru a ne ajuta sa castigam masa.

Doza medie recomandata: 200-600 mg pe saptamana.

9 recenzii pentru Trenbolon Enantat

 1. mcornel1979 (proprietar verificat)

  ESte f bun ca si deca si test e folosite;tren e de la hilma este singurul imbatabil ca si calitate-pret,mai ales ca vine in concentratie de 200mg per ml.

 2. sergiu moldovan

  l-am folosit la doze de 400 mg si 600 mg pe sapt. Ma declar multumit, e un produs dozat corect pt moment, sper sa nu-i scada calitatea in timp cum se intampla cu majoritatea firmelor. Vanzator corect si punctual

 3. adrianioan011 (proprietar verificat)

  Varză…am comandat testo enantat 2 sticluțe de10ml..plus 2 de trenbo de la HILMA BIOCARE , una din sticla are un fel de gelatina zaharizata pe fund și pluteste , am dat mesaj dar niciun răspuns de 2 săptămâni , nici nu pot începe ciclul de frica cine știe ce sunt și cele de testosteron . Nu recomand lipsa totala de respect pentru clienți și nici măcar bunul simt de a Răspunde la mesaje.
  Bani aruncați pe fereastra .

  • admin

   Salut! pai unde ai incercat sa ma contactezi? Eu nu am primit decat acest mesaj

   Daca e vreun produs gelatinos este din iarna cand au fost temperaturile scazute. Uneori se cristalizeaza de la frig. Dar acesta este un lucru bun, o dovada ca contine ce trebuie si nu e doar ulei.

   Se poate remedia problema daca tii sticluta vreo 2 minute sub jetul de apa fierbinte. Sau putem schimba produsul, nu e problema. Ti-am trimis si mail, astet raspuns acolo sa remediem problema

 4. adrianioan011 (proprietar verificat)

  Cum am mai spus , mesaje am dat de ce nu sau primit nu știu !! După ce m-ai lămurit cu privire la Trenbo totul este Ok , in apa fierbinte totu a decurs Ok , am verificat și produsele direct la Hilma BIOCARE și sunt originale! cu aceleaș răspuns dat și de Admin .

 5. ObitoUchiha

  Buna ziua,din moment ce nu se gaseste dostinex pe piata ce as putea sa iau ca sa nu am probleme cu prolactina?

 6. ionescu peter (proprietar verificat)

  cel mai bun trenbolon de pe piata. cea mai buna firma de steroizi. super

 7. Alin Zvariu

  Buna ziua
  Merge combinat cu anavar?si cam care ar fi dozele
  Provimedul se mai adauga ca in cazul ciclului clasic cu anavar?

 8. trimersion

  Cum le verifici la HILMA BIOCARE daca is originale ?

  • admin

   Da, comercializam. Cei de la Hilma nu au implementat sistemul de verificare. Dar aveti garantia ca sunt originale fiindca daca intrati pe site-ul lor, o sa ne vedeti la parteneri oficiali.

 9. Sebastian norbert Apan (proprietar verificat)

  L-am incercat in comb cu test enanthate cate 2 ml pe sap din fiecare si 4 pastile de turanabol pe zi , ciclu 10 sap , putin dezamagit am pus doar vreo 5 kg , strierea muschilor putin , am prins putin la forta in rest nu e ceva wow cum se zice despre trembolon

Adaugă o recenzie