Turanabol

Evaluat la 4.83 din 5 pe baza a 6 evaluări ale clienților
(6 recenzii clienți)

Pret: 100,00 lei

Cantitate: 60 pastile

Concentratie: 10mg/pastila

Substanta: Chlorodehydromethyltestosterone

Pretul este pentru o cutie cu 60 pastile

Categorie:

Turanabol este un steroid ideal pentru cei care vor sa castige masa de calitate folosind doar steroizi orali. Nu este la fel de puternic ca Danabol sau Anapolon, dar nu este nici la fel de toxic ca acesti doi steroizi.

Turanabolul nu retine apa decat daca este folosit in cantitati mari, este un steroid oarecum sigur, nefiind asa toxic ca alte produse anabolizante. Folosit in doze moderate nu duce la acnee, nu e toxic pentru ficat si nu retine apa. Cu toate acestea, un ciclu cu Turanabol nu ar trebui sa fie mai lung de 6-7 saptamani.

Turanabolul de la Balkan Pharmaceuticals este una din cele mai bune versiuni de  Turanabol/Turinabol de pe piata. Acesta vine in cutie de 60 pastile cu o concentratie de 10mg/pastila.

Turanabol de vanzare – Cicluri recomandate

Turanabol poate fi folosit si singur(pentru cei care au frica de ace), dar pt a vedea efecte ar trebui folosite doze mari, de 3-7 pastile pe zi. Turanabol se combina foarte bine cu Sustanon, fiind un ciclu pentru masa de calitate fara reactii adverse.

O alta varianta buna de Turanbol este Turinabolul de la Hilma Biocare.

6 recenzii pentru Turanabol

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Viorel

  Dupa un ciclu doar cu turanabol am pus 5 kg de masa de calitate si a contribuit si la arderea grasimilor. Per total e bun. Special pt cei care vor masa lina

 2. Evaluat la 5 stele din 5

  sergiu moldovan (proprietar verificat)

  cod verificat. i super bun pt cicluri usoare. il folosesc pt libido of ciclu cate 10 mg la 2 zile si la mijlocu ciclului 30-50 mg/zi. marfa originala. merge bine combinat cu orice alt stero

 3. Evaluat la 5 stele din 5

  alexandrus (proprietar verificat)

  Foarte bun, original.
  Util pentru inceput de ciclu.

 4. Evaluat la 5 stele din 5

  Happy Customer (proprietar verificat)

  Fiecare blister are cod de securitate, pe care-l poti verifica pe site-ul producatorului. Marfa e legitima. Foarte multumit de aceasta substanta. Turanabolul nu se converteste in estrogen sau DHT. Dupa o saptamana simti castiguri in forta si anduranta.

 5. Evaluat la 5 stele din 5

  Alex (proprietar verificat)

  Am verificat si este original.

 6. Evaluat la 4 stele din 5

  Alexandrios

  este ok

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *