Ciclu Danabol / Naposim

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

Pret: 155,00 lei

Continut: Danabol + Liv 52

Substanta: Mix de steroizi

In pret sunt incluse toate produsele necesare pe perioada ciclului.

Categorie:

Ciclul Danabol / Naposim este unul din cele mai folosite cicluri de catre incepatori, fiindca cresterile sunt considerabile iar pretul de achizitionare este destul de mic.

Inainte de a continua cu detaliile acestui ciclu, vreau sa specific un lucru: Danabol este tot una cu Naposim sau cu Dianabol. Multi cred ca sunt produse diferite, dar nu sunt diferite. Au la baza aceeasi substanta activa, si anume: Metandienona , in engleza Methandienone. Numele Danabol sau Naposim difera in functie de cine le produce, dar ideea este ca substanta de baza este aceeasi, la fel si concentratia. De exemplu Balkan vinde acest produs sub numele de Danabol, Vermodje il vinde sub numele de Naposim, Hilma Biocare il vinde sub numele de  Methandienone, Titan Healthcare il vinde sub numele de Meta si asa mai departe.

Acest ciclu cu Danabol este destul de usor si nu ar trebui sa vina cu efecte secundare. Este indicat incepatorilor carora le este frica de ace. Danabolul se administreaza impreuna cu un protector de ficat precum Liv 52.

Administrare ciclu Danabol / Naposim

Saptamana Danabol Liv 52
1 20mg/zi 2 pastile/zi
2 30mg/zi 2 pastile/zi
3 30mg/zi 2 pastile/zi
4 30mg/zi 2 pastile/zi
5 30mg/zi 2 pastile/zi
6 40mg/zi 2 pastile/zi

Doza de Danabol ar trebui impartita in doua. Adica atunci cand avem de luat 30m/zi, ceea ce inseamna 3 pastile, luam o pastila dimineata si 2 cu aproximativ o ora inainte de antrenament.

Ciclul Naposim / Danabol contine:

Dupa acest ciclu este obligatoriu sa se urmeze si Terapia Post Ciclu pentru a nu pierde prea mult din ce ati obtinut. Fiind un ciclu destul de usor, 1 blister de Tamoximed + 1 blister de Clomiphene ar trebui sa ajunga pentru revenirea la propria productie de testosteron. Produsele pentru Terapia Post ciclu se achizitioneaza separat.

 

1 recenzie pentru Ciclu Danabol / Naposim

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Adi xxl

    Bun pentru inceput

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *