Danabol 50

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2 evaluări ale clienților
(2 recenzii clienți)

Pret: 195,00 lei

Cantitate: 60 pastile

Concentratie: 50mg/pastila

Substanta: Methandienone

Pretul este pentru o cutie cu 60 pastile

Categorie:

Danabol 50mg este cea mai puternica versiune a Danabolului administrat pe cale orala, o singura pastila avand o concentratie de 50mg.

La noi produsele sunt originale, nu cum gasiti pe alte site-uri!

Utilizare:

Se ia pentru a creste masa musculara. Are retentie de apa si se poate aromatiza daca se foloseste in cantitati mari sau impreuna cu alti steroizi. De aceea este recomandat sa folositi si un antiestrogen, dar si un protector de ficat.

Administrare Danabol 50mg

Danabolul este  o pastila care se ia zilnic, in functie de performantele dorite se poate imparti in 2 transe pe zi. Danabolul are o viata activa de 6-8 ore, asadar ar fi recomandat sa se administreze jumatate de pastila dimineata si jumatate de pastila cu vreo ora inainte de a merge la sala.

Danabol 50mg are o concentratie de 50mg Methandienone per pastila. Acesta poate fi folosit atat singur pe perioada unui ciclu, cat si in combinatie cu alti steroizi.

Diferente intre Danabol 10 si Danabol 50

Singura diferenta este concentratia! Produsul din aceasta pagina are concentratie 50mg, iar  Danabolul clasic are concentratie 10 mg.

2 recenzii pentru Danabol 50

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    admin

    +

  2. Evaluat la 5 stele din 5

    sergiu moldovan (proprietar verificat)

    e foarte bun danabol de la balkan. Il recomand in cicluri de 8 saptamani. De preferat cu testosteron enantat,cypionat / arimidex pt apa / si PCT de 2x clomid pe zi si un tamoxifen. Raman 3 kg sigur

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *