Oxymetholone – Anapolon

(3 recenzii de la clienți)

Pret: 220,00 lei

Cantitate: 100 pastile

Concentratie: 50mg/pastila

Substanta: Oxymetholone

Pretul este pentru o cutie cu 100 pastile

Categorie:

Oxymetholonul de la Hilma Biocare este de fapt Anapolon pastile. Este o versiune foarte buna de Anapolon ce vine la cutie cu 100 pastile, concentratie 50mg/pastila.

Anapolonul este folosit in ciclurile de castigare de masa si este cunocut ca fiind unul din cei mai toxici steroizi. Nu este recomandat incepatorilor.

Anapolon vine cu castiguri enorme in doar 4-6 saptamani, ajutandu-va sa castigati inter 8-15 kg, in special daca este folosit in cicluri cu alti steroizi. Acest produs este recomandat consumatorilor avansati de steroizi anabolizanti.

Cand se foloseste Anapolon este obligatoriu sa se foloseasca si un protector de ficat precum Liv 52, cat si sa se urmeze o terapie post ciclu.

3 recenzii pentru Oxymetholone – Anapolon

 1. alexandrus

  Scrie ca sunt pastile de 10mg, dar in descriere scrie 50mg iar pe poza, pe cutie, scrie tot 50mg.

 2. admin

  Multumim de notificare. Am rezolat problema. Pastilele sunt de 50 mg.

 3. Mihai Motoasca (proprietar verificat)

  Salutare ,un mod de administrare la accest produs ? Va multumesc

  • admin

   Buna ziua

   Se ia impreuna cu Liv 52 timp de maxim 6 saptamani. se poate incepe cu 25mg/zi(jumatate de pastila) primele zile si se creste pana la maxim 75mg/zi(1 pastila jumatate).

   Optional se poate adauga si Tamoxifen, Anastrozole sau Proviron. Dar in general se adauga cand sunt dozele mari sau cand se ia impreuna cu alti steroizi.

Adaugă o recenzie