Datorita unor dificultati intampinate in sistemul de aprovizionare, ne vedem nevoiti sa oprim posibilitatea lansarii de noi comenzi pana la remedierea situatiei.
Va multumim petru intelegere,
Echipa Steroizi Originali

Pharma Bold 500

350,00 lei

Cantitate: 1 sticluta de 10ml

Concentratie: 500mg/ml

Substanta: Boldenone Undecylenate

Pretul este per sticluta de 10ml

Descriere

Pharma Bold 500 este versiunea mai puternica a Pharma Bold 300. Ca si produsul lansat anterior, Pharma Bold 500 are la baza boldenonul. Boldenonul este un derivat al testosteronului, dar cu efecte diferite asupra celor ce il folosesc.

Pharma Bold 500 vine intr-o sticluta de 10 ml cu o concentratie de 500mg/ml. Asta il face unul din cei mai concentrati steroizi injectabili.

Desi Boldenon este unul din putinii steroizi recomandati si femeilor, Pharma Bold 500 ar trebui evitat de acestea datorita concentratiei mari. Boldenone este totodata unul din cei mai siguri steroizi, insa doar daca este administrat in dozele potrivite. Altfel, precum orice alti steroizi, abuzul duce la efecte secundare.

Pharma Bold 500 este un steroid puternic ce se regaseste in comert si sub numele de Boldenon sau Equipose. Desi efectele sale pot fi vazute si daca este folosit singur intr-un ciclu, multi obisnuiesc sa-l combine cu Anavar, Trenbolon, Winstrol sau Testoteron in cicluri speciale de castigare de masa.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pharma Bold 500”