Datorita unor dificultati intampinate in sistemul de aprovizionare, ne vedem nevoiti sa oprim posibilitatea lansarii de noi comenzi pana la remedierea situatiei.
Va multumim petru intelegere,
Echipa Steroizi Originali
Reduceri!

Testosteron Propionat

(7 recenzii de la clienți)

Prețul inițial a fost: 11,00 lei.Prețul curent este: 10,00 lei.

Cantitate: 1 fiola de 1ml

Concentratie: 100mg/ml

Substanta: Testosterone Propionate

Pretul este pentru o fiola de 1ml.

Descriere

Testosterona P produs de Balkan Pharmaceuticals este un steroid injectabil axat pe testosteron propionat. Acesta vine in fiole de 1 ml cu o concentratie de 100mg pe mililitru.

Aceasta este noua varianta de Testosteron Propionat de la Balkan, intitulata Propandrol Balkan

Testosterona P / Propandrol este un steroid cu actiune rapida si durata de viata scurta. Asta inseamna ca este un steroid ce trebuie injectat de mai multe ori pe saptamana pentru a vedea beneficii de pe urma folosirii sale. Prin urmare, nu este tocmai recomandat culturistilor carora le este frica de ace.

Testosteron Propionat de vanzare

Testosteronul propionat este ideal pentru ciclurile de masa de calitate.

Desi Testosteronul Propionat se aseamana cu ceilalti esteri ai testosteronului, acesta este diferit prin faptul ca se elibereaza rapid in organism si are o viata scurta.

Doza recomandata: 100-300 mg la 1-2 zile.

7 recenzii pentru Testosteron Propionat

 1. alexandrus (proprietar verificat)

  Original si de calitate.

 2. Stefan (proprietar verificat)

  Recomand. Este original 100%

 3. Alex (proprietar verificat)

  Salut am cumparat 2 cuti sper sa fie bune desi bag codu de verificare si imi da k sa ferificat acelas cod de mai multe ori cea ce nu e normal ,voy da 5 stele de moment pt k, nu pot posta voy reveni bupa prima injectie…

 4. Alex (proprietar verificat)

  Salut este foarte bun simti forta la greu

 5. Adrian

  As lua propinatul in ciclu cu anavar dar nu stiu ce mi mai trebuie pe langa sa comand tot odata.Se mai ia ceva pe langa pt aromatizare sau doar propinat si anavar si dupa pct?

  • admin

   Merge adaugat testo. Nu se mai ia nimic altceva pe langa pt aromatizare. Fiindca in ciclul cu oxa e si provimed, care nu permite aromatizarea.

 6. Ionita

  Interesant,peste tot pe site-uri este intre 8lei/ml dar stiu ca ii fals,iar la dvs ii 10 lei interesant si ciudat in acelasi timp….
  Sa fie fals?
  Sa fie original?

  • admin

   La noi este doar original. Pot sa va dau cod sau poza sa verificati singur

 7. kld

  Ionita, cumpara si dupa da review de o stea, in cazul in care e fals. Vii si strici ratingul produsului ca sa zici ca e 8 lei in alta parte, mamaaa

Adaugă o recenzie