Datorita unor dificultati intampinate in sistemul de aprovizionare, ne vedem nevoiti sa oprim posibilitatea lansarii de noi comenzi pana la remedierea situatiei.
Va multumim petru intelegere,
Echipa Steroizi Originali

Pharma 3 Tren 200

350,00 lei

Cantitate: 1 sticluta de 10ml

Concentratie: 200mg/ml

Substanta: Trenbolone Mix

Pretul este per sticluta de 10ml

Descriere

Pharma 3 Tren 200 are la baza 3 esteri de trenbolon, si anume: trenbolone acetat, enantat si trenbolon hexahidrobenzilcarbonat.

Acest produs este un mix foarte bine echilibrat a celor trei esteri enumerati mai sus, avand o concentratie de 50mg trenbolon acetat, 50 mg trenbolon hexahidrobenzilcarbonat si 100 mg de trenbolon enantat.

Acesti trei esteri ai Pharma 3 Tren 200 sunt cunsocuti ca fiind unii din cei mai agresivi hormoni de crestere, avand un impact major asupra masei musculare. Pe langa faptul ca acest mix ajuta foarte mult la cresterea masei, ne ofera de asemenea si agresivitate si energie pe parcursul intregii zile.

Trenbolonul este un steroid cu un impact anabolic foarte ridicat, fiind de 5 ori mai puternic decat testosteronul.  Este un foarte bun inlocuitor al Nandrolonului si trebuie mentionat faptul ca nu retine apa.

Pharma 3 Tren 200 este produs de Pharmacom Labs si este oferit intr-o sticluta de 10 mililitri cu o concetratie de 200mg/ml.

Pe site-ul nostru gasiti si varianta de Trenbolon mix la sticluta de 10ml cu o concentratie de 150mg/ml.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pharma 3 Tren 200”