Toate comenzile plasate incepand cu 29.02.2024 vor fi livrate incepand cu data de 11.03.2024.
Va multumim petru intelegere,
Echipa Steroizi Originali

Parabolan

(6 recenzii de la clienți)

Pret: 31,00 lei

Cantitate: 1 fiola de 1ml

Concentratie: 100mg/ml

Substanta: Trenbolon Hexahidrobenzilcarbonat

Pretul este per fiola

Parabolan este un steroid produs de Balkan Pharmaceuticals care se bazeaza pe Trenbolon Hexahidrobenzilcarbonat. Este unul din cei mai populari steroizi din lume datorita efectelor benefice in definirea musculara.

La noi produsele sunt originale, nu cum gasiti pe alte site-uri!

Parabolan a fost inventat cu mai bine de 50 de ani in urma, dar chiar si azi se bucura de succes, atat in medicina cat si in randul culturistilor.

Parabolan este un steroid cu puternice efecte androgenice ce are o eliberare lenta in organism. Fiind un steroid atat de eficient, este aproape imposibil sa existe culturisti care folosesc steroizi si nu au folosit si Parabolan.

Particularitati ale Parabolanului: creste numarul de globule rosii, nu se aromatizeaza, nu retine apa, nu trebuie folosit cu antiestrogeni. Este un bun steroid pentru cresterea fortei.

Doza recomandata: 100-400mg pe saptamana.

6 recenzii pentru Parabolan

 1. Tomescu

  Mai bun decat Parabolan este PArabolan + Sustamed 🙂 Merg foarte bine impreuna, fugi prin sala dupa greutati.

 2. nicu

  cum stai cu sanatatea dupa el ai ceva efecte secundare?

  • admin

   Parabolanul este Trenbolone Hexahidrobenzylcarbonat. Daca iei doze mari ai efecte secundare. Daca iei doar Parabolan, fara testo, 100% o sa ai libidoul scazut.

   In concluzie, luat in doze moderate de maxim 300mg pe saptamana si combinat cu testosteron nu vei avea efecte secundare.

 3. Adrian

  Nu înțeleg ceva , care este diferența dintre asta și cel de la Hilma doar concentrația /ml și banii? Sau asta nu este trenbolon enantat ???

  • admin

   Salut! PArabolanul este TRenbolon Hexahidrobenzilcarbonat. La urma urmei este asemanator cu Enantatul, difera putin timpul de absorbtie. Hexahidrobenzilcarbonatul are timpul deinjumatatire de 9 zile, iar Enantatul de 10-11 zile. Oricum, sunt foarte asematoare, nu e o diferenta notabila intre PArabolan si Trenbolon Enantat. Pretul e mai mare la Balkan fiindca asa a impus producatorul un pret mai ridicat.

   P.S. De ce ai votat 4 stelute la acest produs daca nici nu l-ai incercat? Puteai pune 5, incat sa nu strici reputatia.

 4. Ionut B

  – foarte bun acest produs! Concentratie exacta!
  – am folosit si tren mix de la hilma care este de asemena ireprosabil. Sunt client fidel al acetui site va rog sa va abtineti de la recenzii daca nu ati folosit!

 5. alexandrus

  E puternic, chiar prea puternic pentru incepatori, recomand sa fiti moderati cu absolut orice Trenbolon. Am avut si am avut numai efecte negative de la doze de 300mg sau mai sus, personal recomand 200mg pe saptamina.
  Asta de la Balkan e chiar cum e descris.

 6. razvanpetrescu (proprietar verificat)

  Am verificat codul e original.

Adaugă o recenzie