Winstrol – informatii, pret

winstrol

Winstrol este un steroid foarte popular in randul culturistilor, fiind una din cele mai bune optiuni atunci cand se doreste definirea, strierea si masa de calitate.

Winstrol are la baza substanta activa Stanozolol si se gaseste pe piata sub o varietate de denumiri comerciale date de fiecare producator de steroizi in parte.winstrol

Winstrolul este unul din putinii steroizi care se gaseste atat in forma injectabila cat si in forma orala. Este totodata unul din putinii steroizi care pot fi folositi cu succes si de femei.

Winstrolul in varianta orala se gaseste in general la o concetratie de 10mg per pastila. Cu toate acestea, cei de la Balkan au scos pe piata si versiunea strong, cu o concentratie de 50mg per pastila.

Winstrolul injectabil are in general o concentratie de 50mg/1ml si se gaseste atat la fiola de 1ml, cat si la sticluta de 10ml.

Denumiri populare pentru Winstrol injectabil: Strombaject, Stanozolol, Winny, Pharma Stan 50 etc.

Denumiri populare pentru Winstrol pastile: Strombafort, Strombafort 50, Stanozolol, Stanos 10, Stano, Stromba, Winstrol.

Particluaritati ale steroidului Winstrol – Stanozolol

  • Ne ajuta sa castigam masa musculara de calitate
  • Ideal in ciclurile de definire. Este un steroid care nu retine apa si care ajuta la arderea grasimilor.
  • Timpul de injumatatire la winstrol pastile este de 9 ore, iar la winstrol injecabil de aproximativ 24 ore.
  • O singura pastila pe zi la femei poate ajuta considerabil la cresterea masei musculare.
  • Timpul de detectie: 3 saptamani la varianta orala si 9 saptamani la varianta injectabila.

 

Ca pret, winstrol injectabil este printre cei mai scumpi steroizi, pretul mediu situandu-se undeva la 20 ron per mililitru. Un ciclu cu winstrol injectabil este un ciclu scump fiindca acest produs trebuie luat zi de zi sau maxim din 2 in 2 zile si pe langa asta mai trebuie combinat si cu alti steroizi pentru eficienta maxima.  Se combina foarte bine cu Testosteron Propionat.

Efecte secundare provocate de Winstrol

Efectele secundare ale acestui produs sunt cele clasice date de folosirea in exces a oricarui alt steroid. Winstrol suprima propria productie de testosteron, asadar trebuie urmata o terapie post ciclu. Winstrol afecteaza ficatul, tocmai de aceea este recomandat sa se ia un protector de ficat pe toata perioada ciclului.

Dozele recomandate:

La varianta orala, doza medie este intre 20-60mg pe zi. Ca incepator poti folosi 20-30 mg pe zi si se vor vedea rezultate. Ca avansat, trebuie sa maresti putin doza. Varianta orala se ia maxim 6-7 saptamani.

La varianta injectabila, doza medie este intre 50-100mg pe zi sau o data la 2 zile. Oricum, pentru incepatori nu este recomandat sa se depaseasca 50mg. Se administreaza in cicluri de 6-10 saptamani.

La noi pe site gasiti Winstrol de vanzare de la cei mai buni producatori, adica de la Balkan Pharmaceuticals, Hilma Biocare si Pharmacom. Daca dati click aici gasiti exact produsele dorite.

Lasă un răspuns